0731 636 667

contact@calatoriata.ro

Luni – Vineri 9.30 – 18.00

GO UP

Noua Zeelanda/ Optional Australia 17 martie – 1 aprilie

Preț €3800 €3300
Vezi mai jos

Noua Zeelanda/ Optional Australia 17 martie – 1 aprilie

€3800 €3300 persoană

Noua Zeelandă poate fi blândă sau plină de acțiune, dar este întotdeauna epică si renumită în lume pentru frumusețea sa naturală. De la plajele nealterate, de 90 de mile, în nordul îndepărtat, până la captivantul Milford Sound din Insula de Sud, există multe de văzut și de făcut.

Pădurile, munții, lacurile, plajele și fiordurile sublime au făcut ca NZ sa fie una dintre cele mai bune destinații pentru drumeții de pe întreaga planetă. 

Trei zone din Noua Zeelandă au primit statutul prestigios de patrimoniu mondial UNESCO


Pentru mai multe informatii despre pachetele optionale de excursii si preturi, vizitati sectiunea detalii pret.
Pretul include

Zboruri

Taxe aeroport

Bagaj de mana 10 kg

Cazare

Insotitor grup vorbitor romana / engleza

Pretul nu include

Test covid

Bagaj de cala

Asigurare de calatorie

Nivel de dificultate

Mediu

 • Plecare
  București
1
17 februarie - Bucuresti - Bucuresti - Auckland (zbor cu 3 escale)
2
18 februarie - Sosire Auckland;
Parisul poate fi orașul iubirii, dar Auckland este orașul multor îndrăgostiți, conform numelui său maori, Tāmaki Makaurau. Acei îndrăgostiți și-au dorit atât de mult acest loc, încât s-au luptat pentru el timp de secole. Este greu de imaginat un oraș mai binecuvântat din punct de vedere geografic.
3
19 februarie - Vizita Auckland - Turul orasului - Portul Waitemata, Plaja Mission Bay, Parnell Rose, Sky City, Sky Tower
Toata ziua o vom petrece explorand Auckland. Vom începe cu portul Waitemata care înseamnă „ape sclipitoare” în limba maori, un nume foarte potrivit de altfel, vom continua cu plaja Mission Bay unde sporturile de apa sunt foarte populare, apoi vom ajunge in gradinile Parnell Rose care conțin peste 5000 de trandafiri; grădina Nancy Steen adiacentă conține o colecție de trandafiri de moștenire. Vom incheia ziua la Cazinoul SkyCity din Auckland - cazinou și un centru de evenimente care este situat în districtul central de afaceri din Auckland si vom urca cu liftul in 40 se secunde la o inaltime de 328 m in cea mai inalta structura din emisfera sudica - Sky Tower.
4
20 februarie - Auckland - Coromandel - excursie de o zi - Vizitarea Peninsulei Coromandel, unul dintre cele mai frumoase locuri din Noua Zeelanda, Hahei Beach, Pestera Cathedral, izvoare termale pe plaja
Renumită pentru frumusețea sa naturală, văile verzi, pădurile tropicale și plajele aurii, peninsula Coromandel este locul ideal de evadare. Incepem cu Hahei Beach, o plaja lunga uimitoare cu nisip alb si ape limpezi si calme; vom explora faimosul Cathedral Cove, situat la marginea marelui Golf Mercur, aproape de satul Hahei; Apoi ajungem pe plaja cu ape termale care clocotesc prin nisipul auriu. Evaluată drept una dintre cele mai renumite plaje din lume - săparea propriului nostru spa natural va fi o experiență care nu va lipsi de pe lista noastra.
5
21 martie - Auckland - Hobitton Village - Rotorua (excursie de o zi la Hobitton Village - locul celebru unde s-a filmat Hobitul);
Una dintre cele mai de succes saga de filme, Lord of the Rings, a fost filmată în principal în Noua Zeelandă, a cărei natură bogată oferă o varietate de peisaje. Hobbiton a fost un platou, construit pentru film. Cu toate acestea, după ce filmările au fost terminate, cineva a avut ideea să păstreze acest sat Hobbit ca atracție turistică. Și cu siguranță a fost o idee grozavă.
6
22 martie - Rotorua - Tur de o zi - gheizere ce erup pana la 30m inaltime, baie in ape termale, Pestera Waitomo care este iluminata de glowworms, Maori Village - spectacol traditional
Întreaga zi vom explora Rotorua, cunoscută pentru bazinele de noroi clocotind, pentru gheizere și izvoare termale naturale, precum și pentru prezentarea culturii fascinante maori. Sub dealurile verzi din Waitomo se află un labirint de peșteri, doline și râuri subterane pe care le vom descoperi din plin. Viermii strălucitori din aceste pesteri sunt o formă de larve de ciuperci care sunt unice în Noua Zeelandă. Cunoscuți științific sub numele de Arachnocampa luminosa, acești viermi luminoși se înghesuie în miile lor pe tavanul peșterilor și își atârnă mătasea până la apă pentru a prinde mici insecte. Seara vom avea o introducere autentică în cultura maori in Maori Village unde vom vedea războinici cu vâsle tradiționale într-o canoe veche și demonstrațiile de arme.
7
23 martie - Rotorua - Wellington - astazi ne vom indrepta spre capitala tarii;
Wellington este o experiență care va dezvălui natura creativă, politică și culturală a Noii Zeelande, dar care oferă totuși un peisaj de succes. Wellington este un oraș destul de compact, cuprins între marginea apei și dealurile care înconjoară zona. Vom explora cel mai usor Wellington mergând pe jos.
8
24 martie - Wellington - vizitarea orasului - Muntele Victoria, Zeelandia, cable car
Vom lua telefericul pana pe varful muntelui Victoria care oferă o priveliste 360 de grade uimitoare asupra orașului Wellington, portului și oceanului la sud. Imaginați-vă o pădure luxuriantă, care adăpostește peste 40 de specii rare de animale sălbatice native. Vom descoperi ZEALANDIA – un ecosantuar în inima orașului Wellington.
9
25 martie - Wellington - traversare ferryboat - Christchurch;
Vom lua ferry-ul pana in Christchurch -  orașul explorării, unde regenerarea urbană prosperă. Orașul este în continuă evoluție, oferind mereu ceva nou de explorat. Așteptați-vă la artă stradală și proiecte inovatoare, ospitalitate plină de viață și spații verzi consacrate. Christchurch este cel mai nou oraș din lume iar noi ii vom descoperi secretele.
10
26 martie - Christchurch - vizitarea orasului - International Antarctic Center, Willowbank Wildlife Reserve, gondola deasupra orasului;
Vom afla despre impactul uman asupra Antarcticii, despre fauna sălbatică și ecosisteme și despre efectul Antarcticii asupra globului in Centrul Internațional Antarctic care transportă o porțiune din acest continent uluitor la Christchurch, cu o serie de experiențe captivante care ne vor permite sa vedem, să atingem, să simtim și să ne îndrăgostim de Antarctica. Cel mai cuprinzător parc tematic cu animale sălbatice din Noua Zeelandă, experiența Willowbank spune povestea moștenirii naturale a acestei țări. Folosind tehnici de afișare inovatoare, cu accent pe crearea unui mediu natural și pe o experiență interactivă apropiată și personală, Willowbank prezintă una dintre cele mai bune expuneri de specii indigene din Noua Zeelandă.
11
27 martie - Christchurch - Queenstown;
Înconjurat de munți falnici, poziționat pe marginea unui lac, Queenstown este un centru de aventură, plin de adrenalină și cu un omniprezent simț al distracției.
12
28 martie - Queenstown - capitala aventurii din Noua Zeelanda - bungee jumping -rafting - canyon - parapanta - sky diving - trekking;
13
29 martie - Queenstown - Excursie de o zi si croaziera la Milford Sound - a 8a minune naturala a lumii; Parcul National Fiordland; croaziera unde se pot vedea pinguini si foci;
Avem o zi intreaga sa exploram Parcul Național Fiordland - un sit al Patrimoniului Mondial care include Milford, Dusky și Doubtful Sounds. Pregateste-te pentru o aventura de neuitat pentru ca aceasta este partea sălbatică a Noii Zeelande în cea mai bună formă. Descris drept „a opta minune a lumii”, Milford Sound a fost sculptat de ghețari în timpul erelor glaciare. Uimitoare în orice vreme, stâncile fiordului se ridică vertical din apele întunecate, vârfurile muntilor zgârie cerul și cascadele coboară în jos de la o înălțime de până la 1000 de metri.  
14
30 martie - Excursie de o zi la Ghetarul Tasman, cel mai mare ghetar din Noua Zeelanda
Descoperim incredibilul Ghețar Tasman, o structură de gheață care este cea mai mare de acest fel din Noua Zeelandă. Acest ghețar magnific are o adâncime de peste 600 m și o întindere de 27 km, iar a vedea fața în continuă schimbare a ghețarului este o experiență unica în viață.
15
31 martie -Queenstown - Bucuresti (3 escale)
16
1 aprilie - Sosire Bucuresti;
Aterizam in Bucuresti si ne indreptam spre casa, pregatiti pentru a le povesti prietenilor si familiei nenumaratele povesti acumulate in acest circuit de exceptie!
17
Optional Australia
18
3 februarie - Zbor Queenstown - Brisbane; vizitarea orasului;
 
 • cazare 2 nopti Brisbane;
19
4 februarie - Brisbane;
20
5 februarie - Brisbane - Gold Coast;
 
 • cazare 2 nopti
21
6 februarie - Gold Coast;
22
7 februarie - Gold Coast - Sydney; vizitare oras;
 
 • cazare 2 nopti Sydney;
23
8 februarie - Sydney - vizitarea orasului;
24
9 februarie - Sydney - vizitarea orasului; Zbor Sydney - Melbourne;
 
 • cazare 2 nopti Melbourne
 
25
10 februarie - Melbourne - vizitarea orasului
26
11 februarie - Melbourne - vizitarea orasului; Zbor Melbourne - Bucuresti (3 escale);
27
12 februarie - Sosire Bucuresti;

Locatie

3800 euro/persoana INCLUDE:
 • biletele de avion
 • taxe aeroport
 • bagaj de mana 10 kg
 • cazarea
 • transportul pe toata durata excursiei
NU INCLUDE:
 • test covid
 • asigurare calatorie/storno
 • viza Australia
 • bagaj de cala 400 euro
 • supliment single 650 euro
OPTIONAL Australia - 950 euro/persoana Activitati Optionale
 • Auckland - Coromandel - excursie de o zi - Vizitarea Peninsulei Coromandel, unul dintre cele mai frumoase locuri din Noua Zeelanda, Hahei Beach, Pestera Cathedral, izvoare termale pe plaja - 60 USD
 • Hobitton Village - 100 USD
 • Rotorua - Tur de o zi - gheizere ce erup pana la 30m inaltime, Pestera Waitomo care este iluminata de glowworms, Maori Village - spectacol traditional - 250 USD
 • Queenstown - Excursie de o zi si croaziera la Milford Sound - a 8a minune naturala a lumii; Parcul National Fiordland; croaziera unde se pot vedea pinguini si foci - 140 USD
Atenție
 • Se achita avans 50% până la data de 1 decembrie, urmând ca până la data de 1 februarie, călătoria să fie achitată integral.
 • Pentru a călători în Noua Zeelanda este necesar pașaport si viza pentru Australia.
Achita avans 50% pana la 1 noiembrie si beneficiezi de 500 Euro reducere la circuit.
       
Cateva informatii utile pentru tine
 • moneda Noua Zeelanda - Dolar neozeelandez
 • moneda Australia - Dolar australian
 • schimb valutar din dolari/euro sau retragere bancomat
 • temperatura - 20 - 33 °C
 • echipament - lejer, vara in timpul zilei, pantalon/maneca lunga - seara
 • pelerina de ploaie
 • crema solara
 • spray/crema pentru tantari
 • lanterna frontala
Ai nevoie de ajutor?