0731 636 667

contact@calatoriata.ro

Luni – Vineri 9.30 – 18.00

GO UP

Hawaii 29 octombrie – 10 noiembrie

Preț €2200
Vezi mai jos

Hawaii 29 octombrie – 10 noiembrie

€2200 persoană

Hawaii reprezinta un adevarat paradis care isi intampina vizitatorii cu un Aloha afectuos si cu o invitatie generoasa la relaxare si distractie! Aici avem ocazia sa ne bucuram mintea cu peisaje naturale uluitoare si trupul cu nenumarate oportunitati de petrecere a timpului liber intr-un mod plin de adrenalina, fiind locul ideal pentru tiroliana deasupra coroanei copacilor, mountain biking prin padurea de conifere si eucalipt sau drumetii pe drumuri de lava vulcanica.
Toate locurile si insulele pe care le vom explora vor reprezenta ingredinetele unei aventuri de neuitat, condimentata de o gastronomie aparte, bazata exclusiv pe produse super-proaspete si ultra-locale, numeroase formatiuni naturale, de importanta istorica, care ofera vizitatorilor sansa unei calatorii unice catre un trecut fascinant, paduri tropicale luxuriante si stanci si varfuri incredibile, care au servit drept fundal pentru nenumarate productii hollywoodiene!

Pentru mai multe informatii despre pachetele optionale de excursii si preturi, vizitati sectiunea detalii pret.
Pretul include

Zboruri

Taxe aeroport

Bagaj de mana - 10 kg

Cazare

Insotitor grup vorbitor romana / engleza

Pretul nu include

Test covid

Asigurare storno/calatorie

Viza

Nivel de dificultate

Mediu

 • Plecare
  București
1
29 octombrie - Bucuresti - Hawaii (3 escale)
2
30 octombrie - sosire Hawaii;
Arhitectura victoriana, vegetatia modelata de vant si ceata din jurul Golden Gate Bridge si strazile deosebit de inclinate, elemente definitorii pentru San Francisco, se tranforma ca prin magie in plaje de vis, recife de corali si vulcani impresionanti! Astazi lasam in urma atractiile orasului si pornim catre paradisul insular al Maui, Hawaii!
 • cazare 3 nopti hotel 3 stele - http://www.mauiguesthouse.com/ (sau similar)
3
31 octombrie - Maui
Maui, insula importanta din arhipelagul hawaiian, ne intampina cu un Aloha afectuos si cu o invitatie generoasa la relaxare si distractie! Aici avem ocazia sa ne bucuram mintea cu peisaje naturale uluitoare si trupul cu nenumarate oportunitati de petrecere a timpului liber intr-un mod plin de adrenalina, fiind locul ideal pentru tiroliana deasupra coroanei copacilor, mountain biking prin padurea de conifere si eucalipt sau drumetii pe drumuri de lava vulcanica.
4
1 noiembrie - Maui
Nisipurile fantastice ale Keawakapu Beach, farmecul aparte al Wailua Falls si dansul soarelui, care ofera rasarituri si apusuri absolut de vis, sunt doar cateva din darurile cu care ne bucura natura pe taramul acestei insule. In completare, darurile gastronomice cu care ies la inaintare localurile de aici, fie ca vorbim de cele ad-hoc, fie de cele mai exigente, ne vor impresiona pana peste masura papilele gustative, fiind musai de incercat gastronomia locului, aceasta fiind bazata exclusiv pe produse-super proaspete si ultra-locale. Retetele sunt de vis, fiecare masa servita fiind un eveniment in sine!
5
2 noiembrie - Maui; zbor Maui - Kauai;
Trebuie sa mentionam ca Maui impresioneaza si prin numeroasele sale formatiuni naturale, de importanta istorica, care ofera vizitatorilor sansa unei calatorii unice catre trecutul fascinant al acestui loc. Descoperim lucruri inedite apoi ne pregatim pentru incursiunea intr-un alt paradis aparte, pe care doar Hawaii ni-l poate intinde la picioare: insula Kauai!
 • cazare 3 nopti Kauai hotel 3 stele - https://www.hotelcoralreefresort.com (sau similar)
6
3 noiembrie - Kauai
Kauai ne uluieste pur si simplu prin frumusetea muntilor, a cascadelor, a plajelor absolut impresionante si a valurilor uriase! Este giuvaierul de pe coroana arhipelagului si o nestemata importanta din cufarul cu daruri naturale ale planetei. Numita si insula-gradina, datorita padurilor tropicale luxuriante care acopera o parte covarsitoare din suprafata sa, Kauai va fermeca pe absolut oricine cu plaje izolate, golfuri de un albastru ireal, in care scaldatul se realizeaza in compania testoaselor, caiac pe rauri care duc catre pesteri misterioase si vai care strabat padurile dese.
7
4 noiembrie - Kauai
Un lucru interesant pe care il vom descoperi aici este ca din punct de vedere legal, cladirile nu au voie sa fie mai inalte decat un cocotier, fiind un aspect definitoriu pentru felul in care localnicii si-au pastrat valorile si stilul de viata sub presiunea constanta a globalizarii si a vitezei cu care secolul 21 a impus schimbari peste tot in lume. Si aici toate mesele au la baza ingredinete cultivate local, cu grija si atentie pentru pamant si mediu, iar pestele prins de localnici in larg este un deliciu care nu trebuie ratat.
8
5 noiembrie - Kauai; zbor Kauai - Honolulu
Stancile si varfurile din lungul coastei au servit drept fundal pentru nenumarate productii hollywoodiene, in timp ce Waimea Canyon, lung de circa 16 kilometri, si traseele Nounou care traverseaza creasta montana Sleeping Giant sunt destinatii pentru drumetii de neuitat. Ne bucuram de toate acestea, pentru ca mai apoi sa ne pregatim de urmatoarea etapa a aventurii noastre: Honolulu!
 • cazare 3 nopti hotel 3 stele - https://www.aquaaston.com/hotels/aqua-palms-waikik (sau similar)
9
6 noiembrie - Honolulu
Astazi exploram capitala Hawaii-ului, poarta de intrare in arhipelag si loc de importanta istorica in contextul atacului din cel de-al doilea razboi mondial asupra Pearl Harbor. Aici ne rasfatam cu Hawaii-ul autentic, cu un amestec palpitant de experiente insulare si cu tot ce are mai bun de oferit faimosul Waikiki, kilometru zero pentru mese delicioase, viata de noapte si shopping.
10
7 noiembrie - Honolulu
Exploram universul culinar prin care ne poarta aleile panasiatice din Chinatown, privim marea de la inaltimea turnului Aloha si apoi ne bucuram de frumusetea cladirilor din caramida, din epoca victoriana, inclusiv de prezenta aici a singurlui palat regal din SUA. La Ala Moana intalnim cel mai mare centru comercial in aer liber din lume apoi, pentru un shot cultural, lasam Honolulu sa ne impresioneze cu muzeele sale de arta.
11
8 noiembrie - Honolulu; zbor Honolulu - Bucuresti (2 escale)
Ramanem conectati la frumusetea locului si ne bucuram de briza oceanului, de palmierii din zona portului si de ceata si atmosfera deosebita a Koʻolau, apoi indesam toate amintirile si experientele in bagaje si ne pregatim pentru zborul spre casa.
12
9 noiembrie - zbor
Love is in the air! Momente petrecute pe calea aerului, unde cele doua escale ne vor intoarce la cei dragi.
13
10 noiembrie - sosire Bucuresti
Aterizam la Bucuresti, incarcati de suveniruri, instantanee si momente de care ne vom aduce aminte mult timp de acum incolo. Avem multe de povestit celor care ne-au asteptat la intoarcere.

Locatie

Pret: 2200Euro/persoana: INCLUDE:
 • toate biletele de avion cu toate taxele incluse
 • bagaj de mana - 10 kg
 •  zboruri intre insule
 • cazarea pe toata perioada
NU INCLUDE:
 • test PCR;
 • asigurare storno/calatorie;
 • excursii optionale;
Atenție!
 • Se achita avans până la data 1 septembrie
 • Pentru a călători în Hawaii este necesar pașaport si viza. Viza se obtine individual.
,                    
Cateva informatii utile pentru tine
 • moneda Hawaii - Hawaiian dollar
 • schimb valutar din dolari sau retragere bancomat
 • temperatura - 25-35 °C
 • echipament - lejer, vara in timpul zilei, pantalon/maneca lunga - seara
 • pelerina de ploaie
 • crema solara
 • spray/crema pentru tantari
 • lanterna frontala
 • echipament pentru trekking de vara (ghete, geaca de vant si ploaie, pantaloni lungi/colanti)
Ai nevoie de ajutor?