0731 636 667

contact@calatoriata.ro

Luni – Vineri 9.30 – 18.00

GO UP

Termeni și condiții

Acest website este deținut și administrat de SC CALATORIATA SRL. Accesând sau utilizând website-ul www.calatoriata.com, acceptați automat termenii și conditiile de mai jos. Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului.

Condiții generale de rezervare și achizitionare servicii turistice pe www.calatoriata.com

Orice rezervare efectuată pe site va fi considerată drept intenția dvs. de a achiziționa un anumit serviciu turistic de la Furnizor. Ofertele sunt valabile în limita locurilor disponibile. SC CALATORIATA SRL nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe care pot apărea între informațiile privind tarifele și alte informații din site și informatiile primite direct de la reprezentanții agenției. În aceste cazuri vor avea prioritate, întotdeauna, informațiile primite de la reprezentanții agenției.

SC CALATORIA TA acționează și ca agent pentru terți furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de închiriat mașini precum și alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori. Toate serviciile turistice publicate pe site sunt în funcție de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii și condițiile Furnizorului (incluzând regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica adițional Termenilor și Condițiilor acestui site. Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plată, obligații, anulări, modificări ale rezervărilor și restituiri de bani (dacă este cazul) ori restricții de altă natură. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. SC CALATORIATA SRL nu este responsabilă pentru costurile care pot apărea în momentul transferurilor de la un aeroport/ terminal la altul. De asemenea, unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Modificări și anulări ale serviciilor turistice comandate

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat se va face în funcție de Termenii și Condițiile fiecărui Furnizor. Dacă doriți anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achiziționat, trebuie să informați în scris sau telefonic SC CALATORIATA SRL despre intențiile dvs. SC CALATORIATA SRL și Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Servicul turistic contractat nu poate fin modificat/ anulat de către SC CALATORIATA SRL sau Furnizor înainte de a primi cererea dvs fermă. În anumite cazuri este posibil să nu puteți anula/ modifica anumite servicii turistice sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni.

În eventualitatea modificării unei rezervări (incluzând, dar fara a se limita, anulări, restituiri de sume, schimbări de nume), SC CALATORIATA SRL își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această acțiune.

Plata serviciilor turistice comandate

În funcție de termenii și de condițiile impuse de hoteluri, la momentul rezervării vi se poate cere plata integrală sau parțială a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuată în contul SC CALATORIATA SRL.

Plata online cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online —————————-. SC CALATORIATA SRL nu are acces și nu păstrează datele cardului dumneavoastră. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro).

SC CALATORIATA SRL sau Furnizorul nu-și asumă nicio obligație de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de călătorie în cazul neplății integrale a serviciilor comandate. În orice situație, sunteți responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Drepturi de proprietate intelectuală

Materialele prezentate în cadrul website-ului www.calatoriata.com și eventualele informații transmise prin e-mail sunt proprietatea SC CALATORIATA SRL sau a partenerilor agenției, după caz, și sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marcă și alte drepturi de proprietate intelectuală.

Clauze de nerăspundere

Site-ul www.calatoriata.com are conținut informativ, SC CALATORIATA SRL nu iși asumă nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea și exactitatea acestor informații. Eventualele neconcordanțe sau erori care pot apărea la un moment dat între conținutul site-ului și informațiile reale nu implica nicio răspundere, de nicio natură, pentru SC CALATORIATA SRL.

SC CALATORIA TA acționează și ca agent pentru terți furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de închiriat mașini precum și alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori. SC CALATORIA TA nu-și asumă nicio responsabilitate pentru produsele sau serviciile turistice oferite de Furnizori și nu garantează în niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest site.

Modificări în termenii și condițiile de utilizare

S.C. CALATORIATA S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentele condiţii şi se angajează ca înaintea operării unor astfel de modificări să le facă publice prin intermediul site-ului www.calatoriata.com. Vă rugăm, deci, să recitiți termenii și condițiile de utilizare de fiecare dată când accesați sau utilizați acest site. Utilizarea site-ului de către dumneavoastră, ulterior modificării acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastră a termenilor și conditiilor modificate.

Ai nevoie de ajutor?