0731 636 667

contact@calatoriata.ro

Luni – Vineri 9.30 – 18.00

GO UP
Image Alt

Mărturiile clienților

Este de calatorit cu acesti oameni plini de voie buna si profesionisti in organizare. Am descoperit alaturi de ei comori si locuri "ascunse" din Romania si nu numai. Recomand cu caldura! 🤗👍

Andreea Robu,

Excursiile sunt organizate cu mare pasiune. Recomand cu drag!

Bianca Anamaria Zait,

Recomand aceasta agentie deoarece am calatorit in locuri bine alese in care m-am simtit foarte bine. Mi-a placut organizarea de care ghidul turistic a dat dovada si de modul in care ne-au fost prezentate actractiile turistice. Sunt multumit de experienta Calatoria Ta.

Anton Stefan Adelin,

O iesire din care singurul lucru pe care il regret, a fost faptul ca a durat doar 2 zile. Coordonare, fara repros; Obiective vizitate, mai multe decat aveam curaj sa-mi planific daca alegeam sa mergem cu masina personala; Cazare si masa: aici mai am un regret, am vazut ca serveau niste papanasi la care mi-a ramas gandul, imi pare extrem de rau ca am uitat sa ii incerc...oricum dupa o bere rece, chiar nu mergeau :)Soferul, un domn de gasca si glumet; Grupul, multi oameni simpatici si cu glumele adunate din anii de viata.

Alexandra Mihaela Radut,

Am calatorit de cateva ori cu aceasta agentie, m-am simtit foarte bine si de abia astept sa particip alaturi de voi si in noul an 2020. Profesionalism si de oameni minunati!

Jenny Paulina,

Ai nevoie de ajutor?